​​IVECO DAILY EURO 6, ODRŽAVANJE I SERVIS

Cjelokupna ponuda profesionalnih servisa radi pomoći vašem poslovanju

IVECO Daily Euro 6 je konstruiran da traje godinama. Zato IVECO nudi prilagodlijvost programa Elements za održavanje vašeg vozila: možete birati kombinaciju usluga redovnog održavanja i produženog jamstva, a možete dodatno personalizirati vaš paket elementima dodatnog pokrića (Additional Coverage): glavni dijelovi koji sačinjavaju ovu ponudu (održavanje, pogonski sklop, prošireni pogonski sklop, potrošnji dijelovi) mogu se međusobno kombinirati radi stvaranja ugovora o održavanju koji je savršeno usklađen s vašim poslovanjem.

IVECO ASSISTANCE NON-STOP je udaljena samo jedan telefonski poziv, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu kako bi vaš Daily šasija s kabinom neometano radio, kao i vaše poslovanje. IVECO NON-STOP je originalna IVECO-va aplikacija za pametni telefon koju možete koristiti za komunikaciju s Ivecom ako se vaše teretno vozilo pokvari.

IVECO CAPITAL je marka financijskih usluga proizvođača IVECO i nudi cjelokupnu paletu financiranja, leasinga, rent-a-cara i usluga za teretna vozila - produženo jamstvo, održavanje i popravke i razne vrste osiguranja koje je moguće uključiti u takav paket. Sve financijske pakete je moguće skrojiti prema potrebama stranke, a odnose se na sve vrste vozila - nova ili rabljena, kao i na prerade. IVECO CAPITAL pruža strankama profesionalno savjetovanje u odabiru financijskog proizvoda koji najbolje odgovara financijskim i poreznim zahtjevima njihovog poslovanja. Pozivamo vas da više pojedinosti potražite kod svog trgovca IVECO.

IVECO ORIGINAL PARTS će pouzdano održavati vaš Daily u radu kroz mnoge godine u vašoj službi - i to povoljno. Široka ponuda se kreće od novih i obnovljenih dijelova do servisnih paketa i rješavanja poteškoća telematikom. IVECO upravlja mrežom od 8 skladišta rezervnih dijelova i koristi napredne tehnologije kako bi jamčio isporuku 24/7 širom Europe.


IVECO FAN SHOP

Nudimo vam širok izbor IVECO radne i odjeće za slobodno vrijeme, pribora za pisanje i uređaja kod vašeg trgovca ili putem IVECO online store www.ivecostore.com.

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt