Kabina Novi Dailyja se odlikuje jednostavnim pristupom – zahvaljujući širokom kutu otvaranja vrata i gazištima sa zaštitom od klizanja.
Kabina je optimalno zvučno izolirana i klimatizirana, a konstruirana je na naprednim ergonomskim načelima: ručica mjenjača na armaturnoj ploči, obruč upravljača i sklopke na razini automobilskih, mnoštvo pretinaca nadohvat ruke vozača (od kopče za dokumente do 4 pretinca prema normi DIN) čine Novi Daily radnim okolišem koji pogoduje koncentraciji na posao i smanjuje napor. Prolaznost kabine omogućuje vozaču izlazak iz vozila na jednu ili drugu stranu – što je velika prednost u slučajevima utovara i istovara na uskom prostoru.
Sjedala s integriranim naslonima za glavu presvučeni su novim materijalima, a sjedalo vozača (dostupno i u izvedbi s oprugama) ima tri mogućnosti namještanja, može biti grijano i raspolaže mogućnošću namještanja lumbalnog dijela. Za suvozača možete birati između dvostruke klupe i podesivog jednostrukog sjedala.
Na zahtjev, ispod dvostruke klupe moguće je ugraditi ladicu s preklopnim vratima koja otvaraju pristup dodatnom pretincu zapremine 6 litara.
Upravljivost Novi Dailyja poboljšana je velikim kutovima zakretanja prednjih kotača zahvaljujući geometriji prednjeg ovjesa čime se postiže izuzetna upravljivost na malom prostoru.
Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: c479fb9e-f97b-8089-73e1-a23340614ce3.