Udoban ako automobil, s devet sjedala i prostorom za mnoštvo prtljage, Novi Daily Combi je odgovor na sve zahtjeve koji se postavljaju pred lako vozilo za prijevoz ljudi: hotelski prijevoz, prijevoz poslovnih ljudi, javne službe, turističke agencije i sportski klubovi.

Za upravljanje ovim okretnim i raznovrsnim vozilom dovoljna je dozvola B kategorije (do 3,5 t najveće dopuštene mase vozila).
Daily Combi je uvijek dorastao zadacima koji se pred njega postavljaju. S dvije različite težine, dužine prtljažnog prostora i unutrašnjoj visini nudi najviše u pogledu kapaciteta i iskoristivosti.

Performanse i učinkovit rad jamče izvrsni i fleksibilni motori od 2,3 litre Multijet II.
Samopodesivi stražnji zračni ovjes, dostupan na dužim verzijama idealan je izbor kada tražite posebno visoku razinu udobnosti u vožnji
.

Putnička kabina Novog Daily Combija je prostrana, svijetla i elegantna te dorađena do najsitnijeg detalja.
Pristupačnost osiguravaju velika vrata, duboke stepenice sa zaštitom od klizanja i podesno postavljeni rukohvati.

Posebna pažnja posvećena je zvučnoj izolaciji i klima uređaju. Tu su i dodatni grijač, koji je moguće naručiti kao opciju, ili klima uređaj s tri razine rada koji distribuira zrak kroz podesive otvore za prozračivanje.
Veliki stražnji prtljažnik, s dvije raspoložive dužine, omogućuje razmještaj prtljage na najbolji mogući način.
Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 3352fc9e-7919-8089-37b2-c60fa3e6b211.