Već preko 30 godina Daily je sinonim za inovacije, tehnologiju i pouzdanost.

Učinkovit, raznovrstan i pouzdan, objedinjuje konstrukciju šasije s poprečnim nosačima koja jamči čvrstoću i trajnost i stražnji pogon radi postizanja najboljih voznih svojstava, čak i uz puno opterećenje.

Daily je bio predvodnik u inovacijama koje će izmijeniti povijest svijeta prijevoza – uvođenjem rješenja kao što su turbo motori s direktnim ubrizgavanjem, common rail i ESP s upravljanjem sukladno opterećenju (prvi put i na izvedbi šasija s kabinom). Ali, Daily je ispred svog vremena i u pogledu užitka u vožnji: udoban je i ergonomičan, snažan i okretan, prilagodljiv i siguran, on je točka s kojom se svi uspoređuju u svijetu lakih teretnih vozila.

Iveco zna kako se mijenjati na svakom koraku u potrazi za poboljšanjima, kao primjerice ECODAILY, prvo teretno vozilo čija cjelokupna paleta motora spada u kategoriju ekološki prihvatljivih, svi su u skladu s normom EEV (Enhanced Environmentally-friendly Vehicle - poboljšano ekološki prihvatljivo vozilo).

I, sada se Daily obnavlja još jednom i pokazuje svima put u budućnost i kako ostati prvi na ljestvici u srcima radnih junaka.
Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 34f9fc9e-e9d2-8089-73e1-afea595c1774.