Pouzdan:

Novi Daily Camper pruža robusnost i pouzdanost na svim putovanjim. Vrhunsko vozilo iz svakog kuta gledanja, od ugobnosti i tehnologije do snage i blagosti za okoliš. Ivecova tehnologija jamči najbolje motore u klasi i prilagodljivost. Stražnji pogon i blokada diferencijala (dostupna na zahtjev) nudi izuzetnu mobilnost, posebno u uvjetima slabog prijanjanja na kolnik te su posebno dobrodošli na izvedbama kuće na kotačima koja obično ima težište malo pomaknuto natrag. A, za one pustolovnije, Novi Daily Camper 4x4 nema premca zahvaljujući blokadama diferencijala, kratkim stupnjevima prijenosa i posebnim, širokim gumama.

Gdjegod bili, bit ćete sigurni u Novom Daily Camperu: povrh prednjih zračnih jastuka, opremljen je bočnim zračnim jastucima za vozača i suvozača. Sustav prilagodbe opterećenju omogućuje optimalan rad sustava ESP 9 koji se odlikuje aktivnim senzorima koji objedinjuju sve sigurnosne funkcije na vozilu.

 

Snažan:

Novi Daily Camper odlikuje se snažnim i ekološki prihvatljivim motorima Euro5 opremljenim pročistačem čestica (DPF). Paletu čine dva potpuno nova motora:

• 3,0 litre (205 KS i 470 Nm okretnog momenta) s Twin Turbom s intercoolerom

• 2,3 litre (146 KS i 350 Nm okretnog momenta) Multijet II s turbopunjačem promjenljive geometrije i mjenjačem sa 6 stupnjeva prijenosa 

Priroda i zaštita okoliša idu ruku pod ruku u Novom Daily Camperu radi promicanja načina vožnje koji vodi brigu o okolišu uz sustave Multijet II, Start&Stop i indikator promjene stupnja prijenosa (Gear Shift Indicator).

 

Udoban:

Novi Daily Camper pruža najveću udobnost i na dužim putovanjima. Njegovo ergonomično sjedalo vozača i raspored upravljačkih sklopki smanjuje umor. Vozilo je moguće naručiti s automatskim klima uređajem i dodatnim grijačem.

Udobnost je i pitanje tehnologije i zbog toga Novi Daily Camper raspolaže nekolicinom vrhunskih rješenja:

Blue & Me™, izrađen u partnerstvu s tvrkom Microsoft™ je sustav za bezručno telefoniranje, primanje SMS poruka i uređivanje imenika u vašem mobilnom telefonu putem veze Bluetooth®, reprodukciju MP3 glazbe na Mediaplayeru i USB ulazu;

navigacijski sustav TomTom™ “Go Live 1000” s visokokvalitetnim dodirnim ekranom veličine 4,3" smještenim na nosaču koj je savršeno uklopljen u armaturnu ploču pa žice za napajanje ne vise posvuda po kabini. Uređaj uključuje aplikacije HD Traffic i IQ Routes koje izračunavaju najučinkovitiji put do vašeg odredišta sukladno prometnim informacijama i stanju cesta koje, u stvarnom vremenu primaju iz upravljačke sobe, glasovnom navođenju i vremenskoj prognozi.

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: e2e30f9f-1988-8089-73e1-a9975ef3d811.