Novi Daily Camper je moguće tvornički opremiti standardnim sustavom Blue & Me™, kojeg su razvili Fiat Group i Microsoft™ - najraširenija ugradbena platforma za obavijesti i zabavu na svijetu, s više od 1.500.000 jedinica ugrađenih na automobile i teretna vozila.

Sustav Blue & Me™ omogućuje bezručno telefoniranje (zahvaljujući Bluetooth sučelju i upravljačkim sklopkama na upravljaču) kao i reprodukciju vaše omiljene glazbe na USB memoriji (zahvaljujući ugrađenom MP3 plejeru). Međutim, riječ je o mnogo više nego samo naprednom sustavu za bezručno telefoniranje: zapravo, on komunicira s motorom i upravljačkim elektroničkim sustavim na vozilu, i nalazi se u temeljima sustava Blue&Me™ Fleet, revolucionarnog sustava za upravljanje flotama koji Iveco nudi u paleti od Novog Dailyja do Stralisa.

ŠTO JE BLUE&ME™?

Blue&Me™ je najrašireniji tvornički ugrađeni sustav za obavijesti i zabavu. Ugrađen je na otprilike 1.000.000 automobila i teretnih vozila u cijelom svijetu, a njegov ekskluzivni proizvođač je Fiat Group.

Razvijen u sklopu suradnje s Microsoftom, Blue&Me™ se temelji na platformi Windows Mobile for Automotive. Ovim sustavom možete:
• koristiti spajanja Bluetooth™
• upravljati USB uređajima
• i koristiti komplet za bezručno telefoniranje putem glasovnog upravljanja. 

Putem Bluetooth™ veze i USB ulaza, operativni sustav sustava Blue&Me™ ostvaruje dijalog s mobilnim telefonima, MP3 plejerima i uređajima iPod.

Ako želite, možete promijeniti jezik na vašem sustavu Blue&Me™ jednostavnom i brzom instalacijom datoteke za osvježenje.

Blue&Me_istruzioni_ITA.pdf

Blue&Me_istruzioni_ENG.pdf

inglese. zip
italiano.zip
francese.zip
brasiliano.zip
olandese.zip 
polacco.zip
portoghese.zip
spagnolo.zip
tedesco.zip

Osvježavanje vašeg Blue&Me™ je brzo i lako jer je osmišljen za neprestano poboljšavanje te stoga kompatibilan s najnovijim modelima mobilnih telefona i media plejera.
Osvježena verzija softvera 5.4

Ako imate mobilni telefon zadnje generacije , iPod ili iPhone, možete, BESPLATNO preuzeti Blue&Me softver 5.4 koji će vam omogućiti poboljšanu kompatibilnost s ovim uređajima. Prije svega, provjerite na donjem popisu je li vaš telefon kompatibilan s novom verzijom.
Ako vaš Blue&Me™ ispravno radi sa spojenim mobilnim telefonima ili ako ne preslušavate glazbu putem vašeg iPoda ili iPhonea, svakako vam savjetujemo da ne radite osvježavanje softvera. Prikaz popisa mobilnih telefona kompatibilnih s verzijom softvera 5.4:

List of combatible mobile phones
List of mobile phones for functions that can be activated

S izbornika na lijevoj strani odaberite svoj Blue&Me™ i nastavite s preuzimanjem.

Upamtite da, ako koristite aplikaciju eco:Drive trebate ju ponovno instalirati na vaše vozilo nakon osvježavanja softvera Blue&Me™.

Ako imate novu generaciju iPoda ili iPhone, imajte na umu da ove uređaje više nije moguće konfigurirati kao vanjski disk.
Za preslušavanje glazbe putem Blue&Me™ pohranjenog na ovim uređajima možete kupiti poseban adapter iz ponude dodatne opreme kod vašeg trgovca, što će ih, uz verziju softvera 5.4 činiti potpuno kompatibilnima s Blue&Me™.

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 1d5b0e9f-a9e9-8089-73e1-a1d302d443cd.