ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ И
РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

IVECO се стреми да поддържа във времето стойността, работоспособността и производителността на вашия автомобил и да ви осигури условия за спокойна работа.

Като избрахте IVECO, вие избрахте качеството. Никой не може по-добре от IVECO да поддържа изделията, решенията и персонализираните услуги за вашия автомобил и вашите задачи. С IVECO вие със сигурност може да разчитате на най-добро техническо обслужване, ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ и опитни специалисти, готови да ви помогнат винаги и навсякъде.

ОБСЛУЖВАНЕ<span style="color: #0d4ba0"> НА КЛИЕНТИ</span>&nbsp;И<br>
<span style="color: #0d4ba0">РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

ВИНАГИ ДО ВАС

IVECO инвестира значителни средства в Центъра за обслужване на клиенти — специално изградена точка за първи контакт с клиентите в случай на неочаквана повреда на автомобила.

<span style="color: #0d4ba0">
ДОСТАВКИ

</span>

ДОСТАВКИ

IVECO знае колко е важно да се намали до минимум престоят на автомобила и той да заработи отново колкото е възможно по-скоро.

За целта IVECO поддържа ефикасна съвременна система за заявяване и доставка на оригинални резервни части.

​​​
Петте дръзки начинания на IVECO

Контролиране на процесите

Стандарти за качеството на суровините и производствените процеси


​​​​​​​​​​​​​IVECO гарантира, че изделията и доставчиците отговарят на стандартите за качество по отношение на суровините и производствените процеси по цялата верига за доставка на резервни части

Доказателства за надеждност

Най-взискателни проверки на качеството за осигуряване на съответствие с изискванията, здравина, безопасност и издръжливост


Частите IVECO Genuine Parts са проектирани за вашия автомобил и преминават през най-строги изпитания за проверка на качеството с цел осигуряване на съответствие с изискванията, здравина,безопасност и издръжливост. Те издържат по-дълго и работят по-добре във времето.

Съвременна система за доставки

Постоянна възможност за доставка в рамките на 24 часа.


​​

IVECO гарантира постоянна наличност или доставка за 24 часа на резервните части и проследяване на доставката от склада до получателя.

Квалифицирана пътна помощ

Отлично качество на техническите дейности поради натрупания продължителен опит


​​​

Официалната сервизна мрежа на IVECO гарантира отлично качество на ремонтите благодарение на продължително натрупвания опит, непрестанното обучение, честото актуализиране на диагностичните средства и високоспециализираните механици. Чрез денонощната си пътна помощ IVECO предлага съдействие 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.​

Пълни разходи за притежаване

Намаляване на пълните разходи за притежаване на автомобила


​​

Чрез оптимизирания график за планово техническо обслужване и предлаганите специални пакети оригинални резервни части по програмата Elements на IVECO вие имате възможност значително да намалите пълните разходи за притежаване на автомобила, като същевременно поддържате висока остатъчната му стойност.

​​