New Stralis XP & NP

New Stralis XP: de TCO2-kampioen voor langeafstandsvervoer

De New Stralis 480XP en 570XP zijn ontworpen voor missies over extra lange afstanden. Ze hebben talrijke nieuwe brandstofbesparende functies en geavanceerde technologieën, zoals de innovatieve Smart EGR en worden geleverd met nieuwe voorzieningen ontworpen om een maximale gebruiksduur te garanderen, wat een echte gelegenheid is voor bedrijven die vrachten vervoeren over lange afstanden en die maximale brandstofbesparingen en het laagste TCO willen – een segment dat geldt voor 60% van de industrie.

De New Stralis XP is de meest betrouwbare en brandstofefficiënte truck die leverbaar is op de markt en vertegenwoordigt de meest uitgebreide oplossing voor vrachtvervoer over lange afstanden in een pakket dat product en voorzieningen combineert om TCO en CO2 te reduceren.

Met brandstofbesparingen tot 11% en een indrukwekkende TCO-reductie van tot 5,6% bij vrachtvervoer over lange afstanden, is het de TCO2-kampioen voor langeafstandsvervoer.

 

New Stralis NP: een groene revolutie in de transportwereld

De New Stralis NP is de eerste truck op gas ooit die vermogen, brandstofautonomie, rijcomfort en leefbaarheid biedt volgens internationale normen voor vrachtvervoer. Het reduceert de Total Cost of Ownership met 3% in vergelijking met het vorige CNG-model. De nieuwe 9-liter LNG / CNG-motor bereikt het beste nominale vermogen ooit voor dit type brandstof: 400 pk met 1.700 Nm koppel. Dit komt overeen met een verhouding van 10 pk per ton lading, wat in overeenstemming is met de normen voor commercieel vrachtvervoer over lange afstanden.

Het is het eerste voertuig op alternatieve brandstof voor vrachtvervoer voor lange afstanden dat transportbedrijven de mogelijkheid biedt zowel de duurzaamheid als het rendement op investeringen te verbeteren.