Voorzieningen van de nieuwe generatie: TCO2 Live en Uptime Garantie

Iveco TCO2 LIVE is een nieuw modulair portfolio van voorzieningen dat voor het eerst voorzieningen van de nieuwe generatie omvat en ook geldt voor wagenparkbeheer en traditionele after-sales-activiteiten.

Drie van deze nieuwe voorzieningen zijn gebaseerd op brandstofadvies dat klanten helpt hun New Stralis op de meest brandstofefficiënte manier te bedienen:

  • TCO2 SMART REPORT, een wekelijks rapport over rijstijl en brandstofverbruik van elk voertuig in het wagenpark.
  • TCO2 ADVISING, advies over brandstofbesparing gebaseerd op de grote hoeveelheid informatie verzameld via de real-life truck analyse van Iveco.

De combinatie van deze voorzieningen kan leiden tot extra brandstofbesparingen tot 3%. Beide kunnen gecombineerd worden met:​

  • TCO2 DRIVING, brandstofbewuste rijstijl-lessen.

Bovendien heeft de New Stralis het RIJSTIJLEVALUATIE-systeem, dat werkt als een professionele instructeur aan boord, die bestuurders helpt hun rijstijl te verbeteren door suggesties in realtime te geven.


Tenslotte, de exclusieve Iveco UPTIME GARANTIE die gebaseerd is op de betrouwbaarheid van de New Stralis en de uitmuntendheid van het servicenetwerk van Iveco om de voertuigen van de klanten op de weg te houden. Dankzij deze formule kan de klant binnen 24 uur weer op weg, indien zijn New Stralis niet gebruikt zou kunnen worden. Hetzij door zijn voertuig te repareren, het voorzien in een vervangende truck, of indien beide niet beschikbaar een dagelijkse compensatie voor maximaal 4 dagen verblijf van het voertuig in de werkplaats. Deze service wordt geleverd via de Truck Stations van Iveco, die ingezet worden langs alle belangrijke Europese transportdoorgangen om te voldoen aan de verplchting van de Uptime Garantie.