Het meest wendbare voertuig en de perfecte partner voor carrosseriebouwers

​​​​De Daily is het meest wendbare voertuig in zijn categorie met het ruimste seriebereik in de branche: van 3,5 tot 7,2 ton bruto voertuiggewicht en laadvolumes van 7,3 m3 tot 19,6 m3 . De uitzonderlijke wendbaarheid en variëteit van de beschikbare versies – bestelwagen, half-bevensterde bestelwagen, chassis met cabine, chassiscabine en dubbele cabine – biedt een ongeëvenaard aantal mogelijkheden voor een zeer breed inzetscala.

Het chassis met ‘C’-vormige langsliggers vervaardigd van speciaal staal is het beste platform voor carrosseriebouwers omdat het eenvoudig kan worden aangepast voor uiteenlopende taken zoals die van camper, ambulance, auto-berging of afvalinzameling. Deze buitengewone wendbaarheid wordt nog verder uitgebreid met de introductie van de nieuwe 5.100 mm wielbasis op het 7-ton model, waarmee de mogelijke carrosserielengte van de chassis cabine-versies wordt gemaximaliseerd en daardoor nog meer mogelijkheden biedt voor carrosseriebouwers.

Daily Minibus Euro 6: luxe en comfort in passagiersvervoer

Het uitgebreide bereik van Daily Minibus Euro 6 modellen biedt een oplossing voor een grote variëteit van types passagiersvervoer: toeristisch vervoer om comfortabel en stijlvol te reizen, streekvervoer met een categorie-leidende passagierscapaciteit en schoolbussen die speciaal ontworpen zijn voor het vervoer van scholieren. De 6,5-ton versie bovenaan de serie is het beste standaardvoertuig in zijn categorie op de markt met een capaciteit van max. 22 passagiers en volop bagageruimte.

Evenals de overige modellen in de Daily-familie is hij beschikbaar met keuze tussen diesel, natural power en elektrische motoren. Daarnaast bevat de Daily Euro 6 Hi-Matic familie ook een minibus-versie. De Daily Minibus Euro 6 biedt dezelfde prestaties en lage bedrijfskosten als de andere modellen in deze productfamilie, met luxueus comfort en een stijlvolle omgeving wanneer ingezet voor passagiersvervoer.