De beste partner voor het transportbedrijf, met lage totale bedrijfskosten

​​Alle genoemde nieuwe technische kenmerken dragen bij aan het verlagen van de Totale bedrijfskosten van de New Daily Euro 6. Het voertuig is rijkelijk voorzien van functies die een uitzonderlijk laag brandstofverbruik waarborgen: vanaf de turbo met variabele geometrie op modellen van 140 tot 180 pk die een efficiënter verbruik van brandstof garandeert tot aan het nieuwe slimme EcoSwitch PRO systeem dat zo nodig automatisch het koppel verlaagt zonder tussenkomst van de bestuurder om brandstofverbruik te verlagen zonder risico voor de productiviteit.

Deze innovatieve oplossingen, gepaard met de efficiëntie van de motor en geavanceerde aandrijflijn-technologieën, bereiken een buitengewone verlaging van het brandstofverbruik tot 8% ten opzichte van de Euro 5 modellen. Bovendien kan de bestuurder 15% op het brandstofverbruik besparen door de real time rijinstructies op te volgen van het DSE rijstijlbeoordelingssysteem.

De onderhoudsintervallen zijn verlengd tot 50.000 km dankzij het gebruik van duurzamere onderdelen en verbruiksproducten, met als gevolg 20% meer bedrijfstijd tussen de ene servicebeurt en de andere. Het geoptimaliseerde remsysteem met nieuwe sterkere remblokken, is efficiënter en duurzamer dan ooit. Dit alles, in combinatie met de geharmoniseerde onderhoudsbeurten waardoor meer bedrijfstijd voor het voertuig wordt verkregen, komt neer op een aanzienlijke verlaging van onderhouds- en reparatiekosten: tot 12% naar gelang de taak waarvoor het voertuig wordt ingezet.