Absoluut rijplezier met de nieuwe generatie van de Daily Hi-Matic Euro 6 familie

​​​Het New Daily Euro 6 aanbod behelst tevens de exclusieve en hoogwaardige Hi-Matic 8-traps volautomaat die ultiem comfort biedt, gecombineerd met de voordelen van veiligheid, prestaties en productiviteit middels technische hulpmiddelen, zoals de ergonomische multifunctionele hendel en de zelfaanpassende schakelstrategie.

Het profiteert ook van het intelligente EcoSwitch PRO-systeem dat precies weet wanneer moet worden ingegrepen, zonder tussenkomst van de bestuurder.

Dit systeem signaleert namelijk of het voertuig geladen is of niet, zodat brandstof wordt bespaard en de emissies verder omlaag worden gebracht zonder dat hierdoor de productiviteit van de klant gevaar loopt.

Dit voertuig is een voorbeeld van de wijze waarop Iveco de bestuurder tijdens het ontwerpproces centraal stelt, door tegelijkertijd de productiviteit te verbeteren en absoluut rijplezier te waarborgen. De nieuwe generatie van de Daily Hi-Matic productfamilie is uitgebreid met een breder bereik van modellen om aan alle bedrijfseisen te kunnen voldoen.