Productief comfort in een professionele werkomgeving

​​​​De New Daily Euro 6 introduceert nieuwe eigenschappen die comfort en functionaliteit in de cabine naar een nog hoger niveau brengen. De cabine is nog rustiger dan die van eerdere modellen, met een geluidsniveau dat met 4 decibel is verminderd, wat een verbetering van akoestiek en geluidsherkenning in het voertuig van 8% met zich meebrengt.

Het comfortabele interieur is nu voorzien van een nieuw lederen stuurwiel, blauwe bekleding van de zittingen en een nieuwe met schuim gevoerde hoofdsteun. De inrichting is ook voorzien van tot 18 opbergvakken die strategisch over de cabine zijn verdeeld om gemakkelijker toegang te waarborgen. Op het functionele dashboard zijn nieuwe functies aangebracht, ontworpen om een professioneel online workstation te creëren. De nieuwe digitale radio (DAB), ingebouwd in het dashboard, biedt alle belangrijkste DAB- en FM-functies tezamen met alle multimedia- en telefoon-beheersfuncties die men kan verwachten in een hoogwaardig voertuig. Een praktische houder is beschikbaar voor mobiele toestellen van uiteenlopend formaat en dient tevens als clipboard. Middels twee eenvoudig bereikbare USB's wordt multimedia-inhoud toegankelijk gemaakt middels de nieuwe DAB radio en kunnen mobiele apparaten worden opgeladen. Tevens is als optie een inductielader beschikbaar voor smartphones voorzien van de laatste technologische vondsten. Al deze functies maken de cabine tot een professionele omgeving waarin bestuurder en passagiers in alle veiligheid productief werk kunnen verrichten.

Een boeiende omgeving die voortdurend in verbinding staat met een nieuw niveau van on-board-connectiviteit

Om het meeste te maken van de cabinetijd, heeft de New Daily Euro 6 als eerste lichte bedrijfswagen on-board connectiviteit buiten de grenzen van het concept van infotainment gebracht en getransformeerd in een professioneel hulpmiddel met de exclusieve “DAILY BUSINESS UP” applicatie.

DAILY BUSINESS UP kan voor de klant dienen als bestuurdersassistent met functies als het Driving Style Evaluation (DSE) systeem, het professionele Sygic rijstijlverbeterings- en navigatiesysteem, zowel als de Interactieve Gebruikershandleiding. De app dient tevens als bedrijfsassistent voor de bestuurder en levert als zodanig een bijdrage aan de efficiency van de bedrijfsvloot met Fleetwork en aan het bijhouden van de geplande diensten. De app roept ook de klantenservice in door middel van een directe link naar de Iveco Assistance Non Stop, de 24/7 hulpdienst langs de weg. Elk van deze functies draagt bij aan de lagere totale bedrijfskosten van de New Daily Euro 6 en een gezond nettoresultaat voor de klant.

De New Daily Euro 6 introduceert ook een nieuwe methode om connectiviteit te verzorgen waarvoor geen enkele installatie binnen het voertuig nodig is. Bestuurders zijn in staat te communiceren met het voertuig en de voertuigmotor via hun eigen smartphone of tablet met DAILY BUSINESS UP. Er wordt automatisch een Bluetooth-verbinding met het voertuig tot stand gebracht die de New Daily Euro 6 binnen enkele seconden tot een professioneel online workstation maakt.

Raffaele Di Donfrancesco, Iveco Daily Business Line Director, gaf dit commentaar: “De exclusieve nieuwe DAILY BUSINESS UP app is een bewijs te meer van het Business Instinct dat de New Daily Euro 6 in staat stelt vooruit te lopen op- en te voldoen aan de zakelijke eisen die onze klanten aan een bedrijfsvoertuig stellen. Deze innovatieve app dient als bestuurdersassistent door real time rij-suggesties te leveren die tot aanzienlijke brandstofbesparingen leiden. Tegelijkertijd schept hij een naadloze verbinding tussen de back office van onze klanten en hun voertuig, dat zodoende wordt getransformeerd tot een volledig functioneel mobiel kantoor. DAILY BUSINESS UP geeft onze klanten een concurrentievoordeel waarmee ze hun bedrijf kunnen ontwikkelen en laten groeien.”