IVECO Introduceert de New Daily Euro 6 op de Mont Blanc

​​De New Daily Euro 6 bouwt voort op het succes van de in 2014 gelanceerde New Daily, ‘de beste Daily ooit’, bekroond als de “International Van of the Year 2015” en winnaar van onderscheidingen over de hele wereld – in Duitsland werd hij benoemd tot het “Best Commercial Vehicle tot 3,5 ton” en “Best KEP Transporter 2015”, terwijl de Daily Hi-Matic de “Innovation Award for KEP Transporter 2015” kreeg. In Chili ontving hij de onderscheiding “2016 Best Commercial Vehicle”.

De New Daily Euro 6 levert dag na dag een weergaloze prestatie met zijn nieuwe, krachtige 2,3 en 3,0 liter-motoren met een topbereik van 210 pk en 470 Nm.

Voorts verbetert hij efficiënt brandstofverbruik, met besparingen tot 8% ten opzichte van de voorgaande Euro 5 modellen, dankzij geavanceerde aandrijflijn-technologieën. De lage onderhoud- en reparatiekosten als gevolg van langere intervallen tussen de servicebeurten en duurzame componenten leveren bijkomende besparingen op tot 12%. Met de nieuwe applicatie, de DAILY BUSINESS UP, is de bestuurder altijd in verbinding en geniet de voordelen bijgestaan te worden door een bestuurders- zowel als een bedrijfsassistent aan boord.