New Stralis: de TCO2-kampioen

De New Stralis verhoogt de winstgevendheid en duurzaamheid tijdens elke missie van regionale, stedelijke en lichte bouwwerkzaamheden tot langeafstandsvervoer.

De volledig nieuwe aandrijflijn, geavanceerde technologieën, functies en nieuwe innovatieve voorzieningen verhogen de efficiëntie en betrouwbaarheid aanzienlijk terwijl de emissies geminimaliseerd worden. Dit maakt de New Stralis een kampioen voor wat betreft Total Cost of Ownership en een CO2-kampioen bij elke missie.

Iveco lanceert de New Stralis, die een volledig nieuwe aandrijflijn introduceert en met de beste betrouwbaarheid en efficiëntie een toonaangevende reductie van TCO en CO2 vertegenwoordigt. De range van drie verschillende types Stralis is ontwikkeld rond missies van klanten en voldoet aan alle vereisten van de sector voor zware transporten over de weg.

De New Stralis is het resultaat van een belangrijke investering in productontwikkeling, testen en productiefaciliteiten en -methodes. De New Stralis zal volledig profiteren van de fabricagetechnologieën en -processen van topkwaliteit in de fabriek in Madrid, die de New Stralis produceert. De fabriek in Valladolid produceert de cabine van de New Stralis (Spanje). Beide fabrieken zijn volledig vernieuwd en gereorganiseerd zodat op de hoogste niveaus van World Class Manufacturing wordt gewerkt.

 

New Stralis: drie TCO2-kampioenen

De New Stralis is ontworpen om de beste oplossing te bieden voor regionale missies en missies over een korte afstand, inclusief transport van gevaarlijke stoffen, waarbij het unieke voordeel van het exclusieve HI-SCR nabehandelingssysteem (zonder EGR/uitlaatgas recirculatie) behouden blijft.

Een specifieke versie, de New Stralis XP, is ontworpen aan de hand van de eisen van transportbedrijven die internationaal langeafstandsvervoer uitvoeren. De New Stralis XP is dan ook volop voorzien van innovatieve brandstofbesparende functies en nieuwe voorzieningen om de nuttige gebruikstijd en brandstofefficiëntie te maximaliseren.

De revolutionaire New Stralis NP, die rijdt op CNG en LNG, is de meest duurzame truck voor internationaal transport ooit en is een echte doorbraak in de branche voor trucks op gas. Het is de enige truck op aardgas die het vermogen, comfort, transmissietechnologie en brandstofautonomie biedt die is afgestemd op langeafstandsvervoer.

 

Pierre Lahutte, Iveco Brand President, zegt hierover: "De New Stralis is ontworpen om de TCO en CO2-uitstoot van transporteurs te verlagen evenals de beste betrouwbaarheid te bieden aan zijn eigenaars. Wij hebben voor de klant een nieuwe set voorzieningen toegevoegd om hun TCO te reduceren. Het vrachtvervoer op lange afstand zal de komende jaren een stimulerend effect hebben op de volledige commerciële voertuigmarkt: de Stralis heeft alles wat nodig is om zo'n volledig hervormde markt te leiden met de TCO2-kampioen Stralis XP, een truck met geavanceerde technologie. En natuurlijk de doorbraak met de Stralis NP, de eerste en enige truck op gas die bewezen heeft dat hij winstgevend gebruikt kan worden bij langeafstandsvervoer. Wij staan op het punt nieuwe grenzen te openen qua duurzaam transport, en dit zullen we doen in samenwerking met onze klanten."

 

Een nieuwe, unieke missiegedreven aanpak: Product en TCO-reducerende voorzieningen

Iveco heeft op de Stralis alle belangrijke technische subsystemen vernieuwd en opgewaardeerd: de New Stralis heeft een volledig nieuw ontworpen aandrijflijn, nieuwe elektrische en elektronische architectuur, nieuwe best presterende transmissie, nieuwe achteras en achterwielophanging en introduceert de GPS voorspellende functies van de laatste generatie. Bovendien heeft Iveco een nieuwe generatie voorzieningen ontwikkeld die bedoeld zijn om de TCO van elk model te reduceren, wat een exclusief en onderscheidend element vertegenwoordigt van het New Stralis-aanbod.