Persbericht

TSRD Transports (TDS-groep) uit Nijvel neemt 21 nieuwe IVECO's in dienst.

​​​​Transportonderneming TSRD, die deelt uitmaakt van de TDS-groep uit Nijvel, heeft zopas een deel van zijn voertuigenpark vernieuwd. IVECO-concessiehouder TH Trucks Charleroi leverde niet minder dan negentien IVECO Eurocargo-vrachtwagens en twee IVECO Daily-bestelwagens.


TSRD Transports (TDS-groep) uit Nijvel neemt 21 nieuwe IVECO's in dienst. IVECO-concessiehouder TH Trucks Charleroi levert op dit ogenblik een reeks van negentien IVECO Eurocargo-vrachtwagens met kas en laadklep alsook twee IVECO Daily-lichte bedrijfswagens, waaronder een meubellift. De TDS-groep gebruikt al verscheidene jaren distributievrachtwagens van IVECO, zowel voor rijbewijs B als rijbewijs C. IVECO dankt het vertrouwen van de klant aan de robuustheid en betrouwbaarheid van zijn voertuigen en de service van de IVECO-garage.


TDS-groep

Deze onderneming uit Nijvel is gespecialiseerd in algemene distributie op nationaal niveau en levert zowel overdag als 's nachts. Daarnaast beschikt TDS over een verhuisdienst die een volledige service aanbiedt (verpakking, opslag, demontage, meubellift, enz.). Deze dienst is zowel in België als het buitenland actief en richt zich tot particulieren en ondernemingen.
De TDS-groep beschikt over een vloot van veertig vrachtwagens, vijftien bestelwagens, tien trekkers en twaalf opleggers, alsook liften en kranen.


IVECO Eurocargo: "Regeneratie? Nee, dank u."

De IVECO Eurocargo-vrachtwagens (MTM van 7,5 tot 19 ton) zijn leverbaar met vier- tot zescilindermotoren die aan de Euro VI-normen voldoen dankzij hun uitlaatgasnabehandeling "IVECO HI-SCR" (zonder EGR), die geen actieve regeneratie van de roetfilter en dus geen geforceerde stops vereist. Van postinjecties is geen sprake. Dat levert een verbruikswinst van 4,3 procent op in vergelijking met de Euro V-motoren (gecertificeerd door TÜV).

Het IVECO Eurocargo-gamma toont zich het meest veelzijdige in deze klasse dankzij de diverse wielbasissen, geschikt voor opbouwen van meer dan 10 meter, de drie cabinetypes en de keuze tussen 4x2- en 4x4-aandrijving en tussen handgeschakelde, gerobotiseerde of automatische transmissies. In het totaal zijn er meer dan 11 000 verschillende versies verkrijgbaar.


IVECO Daily in de kijker!

Daily Blue Power, het nieuwe duurzame IVECO-gamma voor een grenzeloze service in stadszones, werd tot "Internationale Bestelwagen van het Jaar 2018" verkozen door een panel van 25 gespecialiseerde seniorjournalisten uit heel Europa.

  • De Daily Electric is het volledig emissievrije voertuig.
  • De Daily Euro 6 RDE 2020 Ready is het eerste lichte bedrijfsvoertuig dat nu al voldoet aan de emissienormen voor reële gebruiksomstandigheden die in 2020 van kracht worden.
  • De Daily Hi-Matic Natural Power is het eerste lichte bedrijfsvoertuig met achttrapsautomaat dat op gecomprimeerd aardgas rijdt.

Deze prestigieuze bekroning bevestigt het technologische engagement van IVECO en de nadruk die het merk legt op duurzaam transport. IVECO zag namelijk als eerste vrachtwagenconstructeur het potentieel van aardgas in en beschikt intussen over een compleet gamma lichte bedrijfsvoertuigen, vrachtwagens en bussen op aardgas.


Foto: (van links naar rechts):
Grégory Zambello (TH Trucks Charleroi - Sales Manager LCV) - Eric Roufosse (TSRD - Directie) - Tanguy Vermeiren (TSRD - Operationeel Directeur)