Persbericht

De firma THOMAS & PIRON neemt twee nieuwe IVECO Eurocargo ML120E22

​​in dienst voor haar afdeling Dakwerken.


​Voor haar afdeling Dakwerken heeft THOMAS & PIRON twee IVECO Eurocargo ML120E22 in ontvangst genomen, die zijn uitgerust met een laadbak en koffer. Naast deze voertuigen werden ook IVECO Daily-bestelwagens geleverd.


Garage Jourdan, concessiehouder van IVECO in de provincie Luxemburg en het Groothertogdom, leverde zopas twee IVECO Eurocargo’s met dubbele cabine. Ze zijn uitgerust met een koffer rug cabine en een laadplateau.


IVECO Eurocargo dubbele cabine

Het gamma van IVECO Eurocargo is niet alleen populair in het distributieverkeer en de bouwsector, maar wordt ook vaak ingezet bij pechverhelping en openbare diensten. Met haar grote verscheidenheid en de ontelbare varianten beantwoordt het aan de meeste behoeften van onze klanten.
De dubbele cabine is een ruime cabinevariant die in het bijzonder veel plaats biedt aan werfteams, zoals hier het geval is voor dakwerkers.
De cabine valt op door haar bijzonder ruime buitenafmetingen: lengte: 2 675 mm, breedte: 2 137 mm, binnenhoogte: 1 330 mm. Ze biedt 7 zitplaatsen en veel ruimte voor de passagiers.