Persbericht

Nieuwe IVECO Daily met hoogwerker geleverd aan Tabaknatie
​IVECO-dealer Cammaert Trucks in Antwerpen heeft een bijzondere, mooie Daily geleverd aan de firma Tabaknatie. De bestelwagen is uitgerust met een hoogwerker van het merk KLUBB.


Recentelijk leverde Cammaert Trucks Antwerpen een IVECO Daily 35S16 Van die omgebouwd werd tot hoogwerker aan Tabaknatie. 
Door deze unieke ombouw en dankzij zijn kortste draaicirkel in dit segment, blijft de Iveco Daily zeer compact en uitermate wendbaar. 
Het multifunctionele voertuig zal bij Tabaknatie ingezet worden voor het onderhoud van de magazijnen (meer dan 600.000 m²), en dat zowel op linker- als rechteroever. De (verkorte) Daily Van beschikt over een hoogwerker die een hoogte van maar liefst 14 meter haalt en is tevens ingericht met een werkbank en schappen om het nodige materiaal mee te nemen.
Iveco werkte dit originele concept uit samen met Groep Maes uit Pulle, de officiële verdeler en invoerder van KLUBB-hoogwerkers in België. 

Tabaknatie is gespecialiseerd in de logistieke verwerking van ruwe tabak en tabaksproducten. 
Als marktleider verdeelt Tabaknatie ruwe tabak in meer dan 60 landen en meer dan 100 bestemmingen wereldwijd. Het bedrijf telt ruim 400 medewerkers.

KLUBB ontwerpt en ontwikkelt hoogwerkers die geïnstalleerd worden op vrachtwagens en bestelwagens. KLUBB is een onderdeel van de GELEV-groep, die zich specialiseert in verschillende domeinen waarbij ze op maat gemaakte oplossingen bedenken voor commerciële voertuigen met zeer specifieke vereisten. Met een omzet van meer dan 50 miljoen euro en 240 werknemers is de GELEV-groep de Europese marktleider in de verkoop van hoogwerkers. 

Groep Maes heeft op zijn beurt meer dan 40 jaar ervaring op de teller in de verhuur van hoogwerkers. Met een zeer uitgebreid assortiment (tot een reikhoogte van maar liefst 103 m!) is groep Maes dan ook dé partner bij uitstek voor alle werken op hoogte. Na uw partner in verhuur, is Groep Maes nu ook uw partner in de verkoop van (kleinere) hoogwerkers. Als exclusieve invoerder van een sterk merk als KLUBB, heeft Groep Maes alvast een streepje voor in de sector.