Persbericht

Garage Maenhout, concessiehouder van IVECO, heeft zopas zijn officiële certificaat
van Erkend Aardgasinstallateur (CNG/LNG) bemachtigd

​IVECO-concessiehouder Maenhout werd door de FOD Mobiliteit en Transport officieel gecertificeerd als Erkend CNG/LNG-installateur. Aardgasspecialist IVECO biedt al verscheidene jaren duurzame transportoplossingen voor zijn hele gamma.


Iveco-concessiehouder Garage Maenhout, met garages in Brugge, Deinze en Moorslede, heeft eveneens zijn officiële erkenning als aardgasinstallateur (CNG) ontvangen. Het certificaat geldt voor de garage van Brugge, die zich daarmee nieuwe ontwikkelingsperspectieven aanmeet.
Mijnheer Stefaan Leman overhandigde de gedenkplaat van IVECO aan Henri en Peter Maenhout. (zie foto in bijlage).


IVECO: het enige compleet gamma bestelwagens en vrachtwagens op CNG/LNG, vandaag beschikbaar op de markt

De concessiehouders van IVECO bieden hun klanten een compleet gamma voertuigen die een concreet, economisch en duurzaam alternatief aanbieden:

Daily NP (CNG): Deze aardgasvariante van de Daily (rijbewijs B/C), behoort tot de Daily Blue Power familie die verkozen is geweest tot “International Van of the Year 2018” door een internationale jury van gespecialiseerde journalisten. Het Daily gamma is beschikbaar in talrijke varianten: gesloten bestelwagens, dubbele-cabines en chassis met allerlei soorten opbouw zoals: open laadbak, kipper, gesloten koetswerk, enz.

Eurocargo NP (CNG): bakwagen voor gemiddelde tonnages, ideaal voor distributieactiviteiten in de stad. De Eurocargo is besc​hikbaar in een grote verscheidenheid van varianten die geschikt zijn voor de meeste behoeften.

Stralis NP (CNG, LNG of CNG/LNG): zware bakwagens en trekkers met een rijbereik tot 1 600 kilometer(LNG) en hetzelfde vermogen als een klassieke diesel vrachtwagen terwijl de gebruikskosten en het geluidsniveau een stuk lager liggen en een duurzame oplossing bieden.