Persbericht

Levering van twee IVECO Stralis Hi-Way-trekkers van het type AS440S46T/P aan Transports Iwan Wertz te Chaineux.

Levering van twee IVECO Stralis AS440S46 T/P-trekkers aan de klant Iwan Wertz uit Chaineux door de onderneming Hocké, IVECO-concessiehouder voor de provincie Luik.

Het transportbedrijf Iwan Wertz heeft twee nieuwe IVECO Stralis Hi-Way-trekkers in dienst gesteld die zijn uitgerust met Cursor 11 Hi-SCR-motoren van 460 pk die voldoen aan de Euro VI-norm. De aandrijflijn bestaat verder uit de nieuwe geautomatiseerde Hi-Tronix-transmissie met 12 versnellingen en een achteras met een overbrenging van 2.64:1, waardoor een laag verbruik wordt gegarandeerd. De voertuigen beschikken optioneel over een ADR-uitrusting.

Transports Iwan Wertz

Het transportbedrijf werd in 1927 opgericht en bleef gedurende 71 jaar in de handen van de familie Wertz. Het bedrijf werd in 1998 overgenomen door de heer Bessemans, die het opwerkte tot een van de belangrijkste Belgische transportbedrijven op het vlak van groepagetransport. In 2016 is de leiding overgedragen aan de heer Landrain, een dynamische ondernemer die het bedrijf nog verder wil uitbouwen. Dankzij deze ingesteldheid heeft de onderneming Hocké uit Herstal het wagenpark van meer dan 28 voertuigen van het transportbedrijf kunnen uitbreiden met twee nieuwe IVECO Stralis-trekkers. Een IVECO Stralis-vrachtwagen van 26 ton staat momenteel bij de carrosseriebouwer voor de opbouw en wordt weldra geleverd.

Nieuwe IVECO Stralis – TCO2-kampioen

De TCO-aanpak ('Total Cost of Ownership') staat bij IVECO centraal en stelt de klanten dankzij complete packages in staat om de aankoop van hun voertuig om te vormen tot een vaste maandelijkse kost die een ongekende prijs-kwaliteitverhouding oplevert.

Foto (van links naar rechts): Robert Hocké (IVECO-dealer Herstal) en Steven Landrain – gedelegeerd bestuurder van Transports Wertz. De verkoop werd gerealiseerd door Thierry François – fleetverantwoordelijke bij Hocké. ​​​​