Persbericht

De onderneming Eecocur in Fernelmont nam zopas drie schitterende exemplaren van de IVECO Daily

​​​​De zaken gaan goed voor de TH-groep (IVECO-concessiehouder). Vanuit de nieuwe garage in Bovesse werden zopas drie IVECO Daily Hi-Matic-bestelwagens van het type 35C18A8V geleverd aan de onderneming Eecocur uit Fernelmont. Een nieuw visitekaartje voor het merk in de regio.


IVECO Daily Hi-Matic – Euro 6

De nieuwe Daily Euro 6 onderscheidt zich dag na dag door een ongeëvenaard prestatieniveau dankzij zijn krachtige 2,3- en 3-litermotoren die in hun topversie 205 pk en 470 Nm ontwikkelen. Hij drukt bovendien het verbruik met besparingen in de orde van 8 procent in vergelijking met de oude Euro 5-modellen dankzij een aandrijfgeheel met diverse technologische hoogstandjes. Zijn bijzonder lage onderhouds- en herstellingskosten dankt hij aan de langere onderhoudsintervallen en de duurzamere onderdelen die op hun beurt nog eens een besparing tot 12 procent verzekeren. Met de nieuwe app, DAILY BUSINESS UP genaamd, is de bestuurder steeds verbonden en plukt hij de vruchten van een persoonlijke assistent aan boord.

De nieuwe digitale DAB-radio (Digital Audio Broadcasting) in het dashboard verenigt alle belangrijke DAB- en FM-functies in combinatie met de verschillende mogelijkheden voor multimediatoestellen en smartphones die men in voertuigen van een hogere klasse verwacht. Een praktische steun houdt mobiele toestellen van elke omvang (smartphones, tablets) op hun plaats en kan ook als documenthouder worden gebruikt.

Om maximaal te genieten van elk moment in de cabine is de nieuwe Daily Euro 6 als eerste licht bedrijfsvoertuig uitgerust met geïntegreerde connectiviteitssystemen die het infotainment concept aanvullen: hij vormt ze om tot een professioneel werkinstrument met zijn exclusieve gerichte app. ‘DAILY BUSINESS UP’.

Die app. kan als persoonlijke rijassistent voor de bestuurder fungeren, dankzij de rijstijlevaluatie (DSE), het professionele Sygic-navigatiesysteem en de interactieve gebruikershandleiding. Ze kan bovendien de efficiëntie van het voertuigenpark verhogen in combinatie met Fleetwork en kan de geplande onderhoudsbeurten opvolgen.


EECOCUR : Environnement - Ecologie - Curage SA  

De onderneming EECOCUR, die in 1994 werd opgericht, specialiseert zich in hydraulische werken, reiniging en onderhoud van niet-bevaarbare waterlopen en vijvers, alsook de consolidatie van oevers door de plaatsing van rotsen, schanskorven en hordewerk.

EECOCUR realiseert ook voor overheids- en privéklanten grondwerken, afwateringswerken en inrichting van randen. De onderneming beschikt over een erg uitgebreid materiaalpark, aangepast aan elk type van werk en terrein.

Gezien de toenemende vraag naar schanskorven heeft EECOCUR dit tot zijn paradepaardje gemaakt en biedt het tal van gebruiksmogelijkheden.