Persbericht

CAMMAERT TRUCKS ondertekent meerjarig contract met STAD ANTWERPEN

IVECO dealer CAMMAERT TRUCKS heeft een akkoord met STAD ANTWERPEN ondertekend voor de levering van zware bedrijfsvoertuigen van meer dan 3,5 ton GVW over de komende vijf jaar. Het contract heeft de administratieve vorm van een “aankoopcentrale” en voorziet in de gespreide levering van ongeveer 160 voertuigen, onderdelen en diverse diensten aan STAD ANTWERPEN en andere aan de stad gerelateerde ondernemingen en instellingen.

Na een strenge kandidatuurprocedure kon het projectteam van CAMMAERT TRUCKS onder leiding van de Antwerpse vestigingsmanager Johan Celis, een lange onderhandelingsperiode met succes afsluiten. In de afgelopen weken tekende Willy Cammaert, gedelegeerd bestuurder van CAMMAERT NV een samenwerkingsovereenkomst met STAD ANTWERPEN voor de levering van de meest uiteenlopende zware bedrijfsvoertuigen, gaande van bestelwagens tot en met huisvuilwagens en kippers. Het akkoord voorziet eveneens in een geïntegreerd en operationeel plan van aanpak voor de levering van onderdelen, de realisatie van onderhoudscontracten op maat, de levering van ecologische voertuigen, technische opleidingen en diverse adviestaken inzake vlootbeheer, veiligheid en opbouwconstructies.

Het aanbod van CAMMAERT TRUCKS, gebaseerd op het brede IVECO bedrijfsvoertuigengamma en gesteund op de eigen knowhow inzake vlootbeheer en voertuigtechniek, onderscheid zich door de wijze waarop het nauwgezet, maar ook flexibel, wordt afgestemd op de huidige en toekomstige wensen van de klant STAD ANTWERPEN. CAMMAERT TRUCKS kiest daarbij rigoureus voor de samenwerking met lokale carrosseriebedrijven met een bewezen kwalitatief aanbod, zowel voor wat betreft de geleverde producten als inzake het totale service-aanbod. CARROSSERIE VEKO uit Melsele zal instaan voor de opbouw van open en gesloten laadbakken en de toelevering van laadkleppen. CARROSSERIE WAF uit Kruibeke neemt de constructie van kippers, containerhaaksystemen en kranen voor zijn rekening en ALLIFT MICHIELSENS uit Deurne zal enkele hoogtewerkers kunnen bouwen op IVECO chassis.

Het behalen van dit contract, het grootste en meest omvattende in de geschiedenis van CAMMAERT TRUCKS, is voor de CAMMAERT bedrijven een bevestiging van hun kwalitatieve interne groei én van hun competitiviteit als truckdealerbedrijven. De onderneming wil hiermede ook duidelijk aan de privémarkt tonen een zeer professionele totaalaanbieder te zijn van bedrijfsvoertuigen en van de daarmee gerelateerde diensten en serviceverlening. Naar analogie met de bedrijfsvisie van CAMMAERT TRUCKS, “Service is onze Strategie, Maatwerk onze Passie”, heeft dit IVECO dealerschap de kennis én de ambitie om aan de specifieke wensen van elke wagenparkbezitter, groot of klein, te kunnen voldoen.

Het zeer uitgebreide gamma EURO 5 EEV bedrijfsvoertuigen met dieselmotoren wordt vanuit het unieke IVECO gamma verrijkt met een “concreet” en breed aanbod aardgas - én elektrische motoren. CAMMAERT TRUCKS manifesteert zich vandaag als de eerste aanbieder van een totaalgamma aan ecologische –lage emissie- voertuigen en zal samen met STAD ANTWERPEN intensief werken aan de realisatie van hun ambitieuze emissie-doelstellingen tegen 2020. De komst van een tweede aardgastankstation in de Antwerpse Haven is voor CAMMAERT TRUCKS bovendien het signaal om als eerste truckdealer in België een CNG BIFUEL DAILY bestelwagen in te zetten als demonstratievoertuig en te starten met een actieve commercialisatie van met CNG-motoren aangedreven bedrijfsvoertuigen op de Belgische markt. De IVECO DAILY CNG DAILY zal in de komende maanden intensief bij uiteenlopende organisaties en bedrijven worden gepresenteerd en getest in de werkomgeving.