Dezelfde Daily die je gewend bent. Alleen elektrisch.

Dezelfde robuustheid, kracht en laadcapaciteit, zonder uitstoot.

Verwachte autonomie in stadscyclus

Gemiddelde laadtijd voor 100km

Bespaar op onderhoudskosten

Brutogewicht voertuig

Trekkracht

Electrische PTO (power take-off)

* De informatie op deze website is gebaseerd op de beste gegevens waarover Iveco Group beschikt na interne tests en simulaties, in afwachting van de homologatie van het voertuig, waardoor de informatie over beschikbaarheid en mogelijkheden onderhevig kan zijn aan wijzigingen. Het officieel gehomologeerde rijbereik zal dichter bij de verkoopdatum van het voertuig worden gepubliceerd. In elk geval kunnen de gegevens variëren als gevolg van verschillende factoren (bijv. uitrusting van de truck, rijstijl, weersomstandigheden, route, conditie van het voertuig, leeftijd en conditie van de lithium-ionbatterij).

1

Duurzaam
Emissievrij, tot 3 accu's tot 111kWh, geoptimaliseerd verbruik

2

Veelzijdig en robuust
Volledig gamma, verkrijgbaar in verschillende versies en aftakassen, geëlektrificeerd modulair chassisplatform en draagframe met zijrails.

3

Geschikt
Tot 140 kW, 400 Nm motor, Hi-Power voor overboost, Eco-modus voor energiebesparing

4

100% geonnecteerd
Opladen en klimaatregeling vanaf afstand, actieradiusoptimalisatie, energiebeheer en uptime, eDAILY Routing app en IVECO DRIVER PAL

Mooie toekomst in volledige gemoedsrust.

Rijden in de binnenstad

Toegang tot alle gebieden, geen grenzen, met de beste bestelwagen in de stad.
Waar u ook voor naar de stad gaat - laden, leveren, verkopen of bouwen - eDAILY is uw beste oplossing voor emissie- en geluidsvrij reizen in de stad.

eDAILY biedt hetzelfde laadvolume, laadvermogen, wendbaarheid en transformeerbaarheid als de dieselversies.

Ontdek de eDAILY-brochure

Kilometers maken

Energie voor uw dagelijkse routes. En tot 50% besparing op onderhoudskosten.
Dankzij de modulaire batterij-installatie kunt u het autonomiebereik van de eDAILY afstemmen op de omvang van uw missie: de snelle acceleratie en de maximumsnelheid van 120 km/u (op 35 seconden) geven u alle prestaties die u nodig hebt op routes buiten de stad. Meer vermogen? U kunt uw prestaties verbeteren met de Hi-Power-functie.

Prestaties

De eDAILY trotseert alle vooroordelen en verlegt de grenzen van emissievrij transport: topprestaties, zelfs in speciale toepassingen, maximale tractie, zelfs met zware ladingen.

Voor elke missie. Ook de uwe.

Op maat gemaakt voor jou

Elke missie en elk type opstelling, met modulaire batterijen die het gewicht en de autonomie optimaliseren.


Huis-aan-huis distributie


Logistiek van de koude keten


Bouw


Iedere set-up

Le seul véhicule utilitaire électrique avec jusqu'à 4,6 t de charge utile, jusqu'à 20,3 m3 de volume de chargement et la même capacité de remorquage que le diesel

High-end energie

Best-in-class 95% verhouding tussen geïnstalleerde en bruikbare energie.

Elektrisch ecosysteem

Een veelzijdig model voor duurzaam transport

Elektrisch is meer dan een voertuig: het is een ecosysteem waarin voertuig, oplossingen en diensten digitaal met elkaar verbonden zijn. Hierdoor kunnen klanten hun eigen weg naar e-mobiliteit vinden, met maximale energie-efficiëntie en gebruiksgemak.

De diensten van de eDAILY beginnen al voor de aankoop.

IVECO adviseert u over de voertuigconfiguratie en oplaadoplossingen die het beste bij uw behoeften passen en begeleidt u tijdens uw hele e-reis. Alle fasen van uw elektrische ervaring komen aan bod: van de financiering van het voertuig tot het ontwerp van de gepaste infrastructuur, energiecontracten en gespecialiseerde elektrische bijstand.

De connectiviteitsbox maakt gegevensuitwisseling in real time mogelijk en geeft toegang tot IVECO diensten die speciaal zijn ontwikkeld om het werken met de eDAILY tot een ontspannen, rendabele en veilige ervaring te maken.

Laat minder zien

Beste eMobility-ervaring

De eDAILY biedt u een natuurlijke en intuïtieve e-mobiliteitservaring zonder uitstoot, met een maximale energie-efficiëntie en een perfecte aansluiting op uw missie.

 

IVECO werkt samen met toonaangevende Europese energiebedrijven die laadoplossingen op maat kunnen ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden en gunstige energiecontracten kunnen aanbieden. Hierdoor kunnen klanten hun initiële investering en energiekosten tijdens het gebruik minimaliseren.

 

IVECO heeft e-mobiliteitsdiensten ontwikkeld zoals intelligente oplaadregeling waarmee u het opladen kunt plannen op de meest geschikte tijdstippen. Klimaatregeling op afstand stelt het voertuig in staat om de ideale temperatuur in de cabine te bereiken voordat de stekker wordt losgekoppeld. De rij- en regeneratiemodi kunnen vooraf worden ingesteld door de wagenparkbeheerder om het energieverbruik te optimaliseren.

 

Controle van het energieverbruik berekent moment voor moment de energieabsorptie (rekening houdend met het ePTO-gebruik) en levert gedetailleerde rapporten over energieverbruik versus afgelegde afstand.

 Laat minder zien

Dezelfde Daily die je gewend bent

Even sterk, krachtig en belastbaar, maar zonder uitstoot.
Kies uw eDAILY tussen de versies bestelwagen, cabine, crew cabine, chassis cowl, cutaway en people mover, met enkele wielen op 3,5 t, 3,8 t, 4,25 t en dubbele wielen op 4,25 t, 5,2 t, 6 t, 7,2 t GVW.

Vul uw eDAILY-pakket aan

IVECO services zijn volledig geïntegreerd en modulair: het standaardaanbod kan worden verrijkt met de premium services die het meest geschikt zijn voor uw bedrijf - van de levering en installatie van de laadinfrastructuur tot verschillende niveaus van M&R-dekking.

Geïntegreerde laadinfrastructuur

Maak uw eDAILY-pakket compleet met een gecertificeerde laadinfrastructuur die ontworpen, geleverd en geïnstalleerd is om de prestaties van uw voertuig te maximaliseren en de energiekosten tijdens het gebruik te minimaliseren.Laat minder zien

Financiële oplossingen IVECO CAPITAL

Alle traditionele financiële formules (inclusief contracthuur, operationele leasing, financiële leasing en huurkoop*), samen met innovatieve, op elektriciteit gerichte diensten - verpakt in de meest geschikte oplossing voor uw bedrijf.
IVECO Capital is het captive merk voor financiële diensten van de IVECO Group en biedt een volledig gamma financierings-, lease-, huur- en nevendiensten** voor de eDAILY. Financiële pakketten kunnen IVECO ON-premieservices en een keuze aan verzekeringsoplossingen* omvatten. Mogelijkheid om het voertuig te financieren met EW en M&R**.

 

Neem voor een aanbod op maat contact op met uw IVECO-dealer of Key Account..Laat minder zien

Line-up

Cabine

  ENKELLUCHT
DUBBELLUCHT
WIELBASIS
(mm)
LICHAAMSLENGTES
(mm)
MAXIMAAL TOEGESTAAN GEWICHT
(t)
LICHAAMSLENGTES
(mm)
MAXIMAAL TOEGESTAAN GEWICHT
(t)
  MIN.
MAX. MIN. MAX. MIN. MAX.
MIN. MAX.
3.000
2.510
3.000
3,5
3,5 -
-
-
-
3.450
3.395
3.886 3,5 4,25 3.395
3.886
4,2 7,2
3.750 4.005 4.495 3,5 4,25 4.005
4.495 4,2 7,2
4.100 4.005
4.495 3,5 4,25 4.005 4.895 4,2
7,2
4.350 -
-
-
-
4.830 5.340 7,2 7,2
4.750 -
-
-
-
5.690 6.190 7,2 7,2

Services & Oplossingen

 • Onderdelen en accessoires

  Maak je rijervaring uniek
  Van originele onderdelen tot gereviseerde onderdelen, van tweedelijnsonderdelen tot accessoires, het IVECO netwerk biedt u een breed scala aan onderdelen om de productiviteit te verhogen, de veelzijdigheid te verbeteren, de rentabiliteit te optimaliseren en de onderhoudskosten van uw voertuig onder controle te houden, uw digitale leven aan boord te brengen en uw comfort te verhogen.


  Ontdek meer
 • Uptime

  Bij IVECO streven we ernaar om je truck op de weg te houden en beschikbaar wanneer je hem nodig hebt.
  Onvoorziene stilstand verhindert u om aan uw klantverplichtingen te voldoen en is duur.
  Bij IVECO doen we er alles aan om uw truck op de weg te houden, klaar wanneer u hem nodig hebt.
  Daarom hebben we een uitstekende reeks Uptime-services ontwikkeld die allemaal gericht zijn op het verminderen van onverwachte stilstand om de uptime te maximaliseren.

  Ontdek meer
 • Productiviteit en efficiëntie

  Bereik uw bedrijfsdoelstellingen met IVECO
  De grootste uitdagingen op het gebied van transport en logistiek zijn het terugdringen van transportkosten, stijgende brandstofkosten, een tekort aan chauffeurs, complexe regelgeving en de behoefte aan duurzamere activiteiten terwijl uw klant tevreden blijft. IVECO weet dat en heeft een steeds groeiend portfolio van oplossingen ontwikkeld om deze uitdagingen samen met u succesvol aan te gaan.

  We vertrouwen op connectiviteit, digitalisering en gegevensanalyse om u te helpen de efficiëntie van uw wagenpark te verhogen, de bedrijfskosten te verlagen en de prestaties en veiligheid van uw chauffeurs te verbeteren.

  Ontdek meer
 • Driver Care

  Uw waardevolle bezit ondersteunen en verzorgen
  Het betrekken van de chauffeur en het vereenvoudigen van zijn werk zijn belangrijke aspecten in de transportsector. Een betrokken chauffeur is gemotiveerd om verder te gaan dan wat het werk vereist en oefent ook een positieve invloed uit op zijn collega's. Het verbeteren van zijn comfort heeft ook grote voordelen voor zijn rijgedrag en heeft een directe invloed op de algehele productiviteit en veiligheid van uw wagenpark.

  IVECO biedt een scala aan diensten voor de zorg voor de chauffeur, van de Driver Apps Easy Way App en Easy Daily App tot de best-in-class IVECO DRIVER PAL baanbrekende on-board vocale chauffeur begeleider gebouwd op Amazon Web Services met Amazon Alexa functies.

  Ontdek meer

Ontvang een aanbieding

Wij staan ​​tot uw dienst. Laat uw contactgegevens achter: IVECO neemt contact met u op om de oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past. Dankjewel!

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht