​Unetversity

​Het kunnen beschikken over gekwalificeerde en gemotiveerde mensen, is voor een bedrijf een onmisbare voorwaarde om zich te kunnen onderscheiden van en vooruit te lopen op zijn concurrenten.

Opleiding van het personeel vormt dus steeds meer een strategisch onderdeel en een essentieel instrument voor de competitiviteit en de ontwikkeling van de dealers.
Om beter aan deze eisen tegemoet te komen, heeft de Fiat Groep een eigen trainingschool: Unetversity.
Unetversity is een kwalitatief hoogstaand, sterk specialistisch systeem voor de schooling van alle professionele medewerkers binnen een dealership.
Unetversity richt zich op een persoonlijke aanpak die is afgestemd op de marktsituatie.
Het systeem biedt iedereen een opleidingsinstrument dat past bij de strategie van het merk en fundamenteel is voor uw eigen succes.
Unetversity biedt een compleet, uniform en flexibel opleidingsaanbod dat rekening houdt met de specifieke aspecten van een functie.
Unetversity gaat uit van de mens die achter een functie schuilgaat: door middel van een individueel opleidingsplan doet al het personeel van de dealer de kennis op die bij zijn functie hoort.
In alle trainingen wordt volgens beproefde didactische methoden gewerkt. Zo kunnen de kennis en de persoonlijke instelling van de deelnemer worden omgevormd tot uitstekende prestaties.

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 6357fd9e-594b-8089-37b2-c7bcd171cde4.