​IVECO Elements

​Elements. Long Life Vehicles.

Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft  IVECO Elements in het leven geroepen: een breed gamma aan serviceprogramma’s, Elements biedt een zeer gespecialiseerde en hoogwaardige onderhoudsservice, ontwikkeld om de levensduur van elk voertuig in elke omstandigheid te optimaliseren.

De extreme flexibiliteit maakt Elements zo interessant. U kan kiezen voor het servicepakket dat het beste past bij uw business, Dit biedt u zekerheid en voorkomt vervelende verrassingen. Zo houdt u uw budget perfect onder controle.

Door voor Iveco te kiezen, maakt u een kwalitatieve keuze, voor u en uw business. Iveco biedt u totale gemoedsrust, met een toegewijd after-sales netwerk en meer dan 2000 servicecentra in heel Europa. Een team van goed opgeleide monteurs en professionals staat dag en nacht klaar om u te helpen, waar en wanneer dan ook.

ELEMENTS is één van de belangrijkste diensten binnen het Iveco after-sales aanbod. Een perfecte synergie tussen Service, Parts en Netwerk zorgt ervoor dat uw  voertuig altijd in topvorm blijft en de prestaties levert die u verwacht.

 

AANDE ELEMENTEN DIE DE LEVENSDUUR VAN UW VOERTUIG MAXIMALISEREN

Met Elements kan u kiezen uit een ruim aanbod aan mogelijkheden. De vier Elementen - Onderhoud, Aandrijfl i j n , B u i ten Aandrijfl i j n ( b i j voorbeeld elek trische ins t allatie) en Slijtdelen - vormen de basis van uw onderhouds- en reparatiecontrac t of verlengde garantie.
    

AANDRIJFLIJN

Herstellingen aan de motor, injectie, versnellingsbak, aandrijfas en achteras.


ONDERHOUD

Omvat alle onderhoud, doorsmeren, verversen van de olie en vloeistoffen en vervangen van filters zoals vereist door de handleiding “gebruik en onderhoud”


BUITEN AANDRIJFLIJN

Alle herstellingen behalve motor, injectie, versnellingsbak, aandrijfas en achteras (bv elektrische installatie)


SLIJTDELEN

Koppeling, remblokken, remschijven, trommels, remvoeringen voor trommelremmen