​Gespecialiseerde technici

​De gespecialiseerde technici die bij de IVECO servicepunten werken, worden regelmatig door IVECO getraind en bijgeschoold op het gebied van de nieuwste technische ontwikkelingen.

Door in de kennis van de technici te investeren, garandeert het Iveco-servicenet dat klanten deskundig en snel worden geholpen, zowel bij normale onderhoudswerkzaamheden als bij het oplossen van eventuele problemen.
IVECO-technici zijn getraind in het gebruik van geavanceerde diagnose-apparatuur, zoals het EASY-systeem (Electronic Advanced System) dat vanaf heden ook met een Bluetooth-interface werkt. Dankzij dit systeem is het mogelijk om met een enkel instrument een zeer snelle en nauwkeurige diagnose uit te voeren, zowel in de werkplaats als langs de weg. Dit alles met het doel om de stilstand van het voertuig tot een minimum te beperken. Omdat bij Iveco de klant altijd op de eerste plaats komt.

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: a1d4fb9e-e93f-8089-37b2-c43b3c628831.