UPGRADE UW IVECO

IVECO biedt u een volledig lijn originele accessoires om uw werkplek en het rijcomfort verder aan uw persoonlijke wensen aan te passen.

Op basis van uw voorkeuren en de behoeftes van uw bedrijf kunt u bijvoorbeeld de veelzijdigheid van uw voertuig vergroten met tal van praktische extra's of het rendement verhogen met brandstofbesparende aerodynamica-oplossingen.

Met aanvullende voorzieningen voor de actieve en passieve veiligheid maakt u uw voertuig veiliger en met de beschikbare hightech accessoires maakt u hem klaar voor de toekomst.

Een GPS-locator of een multimediasysteem van de nieuwste generatie bieden u controle over uw voertuig op afstand. En door een keuze te maken uit het uitgebreide aanbod aan comfortaccessoires kunt u het leven aan boord makkelijker maken.

WAT IS DE MEERWAARDE VAN IVECO-ACCESSOIRES?


IVECO Accessories Versatility

Veelzijdigheid
Pas uw voertuig aan uw voorkeuren en werkbehoeften aan.
IVECO Accessories Safety

Veiligheid
Verhoog de veiligheid voor uzelf en andere verkeersdeelnemers.
IVECO Accessories Profitability

Productiviteit
Minder snel moe, meer plezier in het werk, hogere productiviteit

Creëer een unieke rijervaring

Accessoires Daily

DE NIEUWE ACCESSOIRELIJN VOOR UW DAILY

Trouw aan zijn natuurlijke gave om vooruit te lopen op ontwikkelingen in de markt, biedt de New Daily in aanvulling op zijn robuustheid en veelzijdigheid een groot aantal technologisch geavanceerde nieuwe voorzieningen die hem tot uw ideale partner maken.

• Een nieuwe lijn aerodynamicaoplossingen, waaronder een dakspoiler om het brandstofverbruik en de CO2-emissies en te verlagen
• Aanvullende actieve en passieve veiligheidssystemen om u en uw voertuig zo goed mogelijk te beschermen
• Een nieuwe reeks hightech-oplossingen op het gebied van connectiviteit en infotainment, waaronder een nieuw multimediasysteem, een Wi-Fi achteruitrijcamera en een telefoonhouder met draadloze oplader.

VEELGEKOZEN ACCESSOIRES
VEELZIJDIGHEID
Maak uw Daily compleet met een imperiaal voor daktransport, eventueel in combinatie met een transportkoker, ladder of loopplank. Voor de laadruimte zijn zijpanelen verkrijgbaar die de wanden beschermen tegen vocht, krassen en de inwerking van chemicaliën.
PRODUCTIVITEIT
Het airflow-systeem voor de New Daily biedt een aantal effectieve aerodynamica-oplossingen om het brandstofverbruik te beperken. Deze van lichtgewicht kunststof vervaardigde onderdelen verlagen van luchtweerstand en turbulentie zonder aantasting van zicht. Ze zijn in de windtunnel en op de weg getest om een maximale brandstofbesparing te garanderen.
VEILIGHEID
Actieve en passieve veiligheidssystemen beschermen zowel de inzittenden als het voertuig zelf. Zo voorkomen de CE-goedgekeurde bullbar en rvs side bars schade bij lichte aanrijdingen, terwijl de diverse achteruitrijcamerasystemen meer overzicht bieden bij het manoeuvreren en parkeren.
HIGHTECH
Op het gebied van infotainment zijn diverse radio's, een portable navigatiesysteem en een achteruitrijcamera verkrijgbaar die gebruik maken van een gekoppelde telefoon of tablet als monitor via de 'Iveco Cam'-app (beschikbaar voor Android en iOS).
CONNECTIVITEIT
Het nieuwe multimediasysteem, een nieuwe generatie GPS-locators en de Wi-Fi achteruitrijcamera brengen de connectiviteit van uw Daily op een hoger niveau. Met de smartphone-houder hebt u altijd uw telefoon onder handbereik. Wanneer uw smartphone de geïntegreerde draadloze Qi-oplader ondersteunt, kunt u hem eenvoudig onderweg opladen zonder last te hebben van rondhangende snoertjes.
COMFORT
Richt uw werkplek in op basis aan uw persoonlijke wensen door een keuze te maken uit het omvangrijke aanbod aan comfortaccessoires, zoals stoelhoezen in verschillende kleuren, een schoonmaakset, een koelkast of een koffiezetapparaat.

TECHNOLOGIE, VEILIGHEID EN COMFORT

Accessoires Eurocargo

DE NIEUWE ACCESSOIRELIJN VOOR DE EUROCARGO

De Eurocargo is altijd trendsetter en koploper in zijn segment geweest door zijn winnende combinatie van technologie, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. En nu is de nieuwe Eurocargo stijlvoller, duurzamer, efficiënter en functioneler dan ooit.

IVECO biedt u een complete lijn originele accessoires die speciaal zijn ontwikkeld om het uiterlijk, het comfort, de veiligheid en de technologie van uw Eurocargo op een nog hoger niveau te brengen.

VEELGEKOZEN ACCESSOIRES
VEELZIJDIGHEID
Design en functionaliteit zijn de belangrijkste kenmerken van IVECO's stylingaccessoires. Zo beschermen buitenspiegelkappen van lichtgewicht ABS-kunststof niet alleen het spiegelglas, maar accentueren ze ook de stijlvolle looks van de Eurocargo. De bullbar voor de cabine met hoog dak versterkt juist zijn stoere karakter.
PRODUCTIVITEIT
Dankzij verstevigingsribben en inwendige versterking met hars combineren de originele Iveco-dakspoilers een robuuste constructie met een laag gewicht. Door verlaging van de luchtweerstand zorgen ze in combinatie met de windgeleiders voor een substantiële vermindering van het brandstofverbruik.
VEILIGHEID
IVECO's achteruitrijcamerasystemen vormen een ideale oplossing om de chauffeur beter zicht bij het manoeuvreren te geven en zo de veiligheid te verhogen. Als originele accessoires onderscheiden ze zich door hoogwaardige technologie en aandacht voor detail. Hetzelfde geldt voor de andere veiligheidssystemen uit ons accessoireaanbod, zoals alarminstallaties, luchthoorns en een systeem tegen brandstofdiefstal.
HIGHTECH
IVECO is altijd op zoek naar mogelijkheden om het comfort aan boord verder te verbeteren. Daarom hebben we in ons accessoireprogramma een breed assortiment aan radio's, navigatiesystemen en smartphone- en tablethouders opgenomen om het dagelijks werk van de chauffeur zo aangenaam en makkelijk mogelijk te maken.
COMFORT
Het assortiment originele IVECO-stoelhoezen voor de Eurocargo biedt een passende oplossing om in elke cabine een werkomgeving te creëren die exact aan uw persoonlijke wensen voldoet. In combinatie met de nieuwe vloermatten met dubbel bevestigingssysteem verhogen ze het thuisgevoel aan boord.

KIES VOOR EEN UNIEKE RIJERVARING

Accessoires S-WAY

DE NIEUWE ACCESSOIRES VOOR DE S-WAY IN HET KORT

De IVECO S-WAY biedt een complete transportoplossing die is ontwikkeld om het leven van de chauffeur aan boord te verbeteren en transportondernemers in staat te stellen efficiënt, rendabel en duurzaam te ondernemen.

In het verlengde hiervan biedt IVECO een nieuwe generatie specifiek ontwikkeld accessoires waarmee het werken en rijden met de nieuwe IVECO S-WAY maximaal op uw persoonlijke wensen kan worden afgestemd.

VEELGEKOZEN ACCESSOIRES
VEELZIJDIGHEID
De originele IVECO-accessoires voor de S-WAY zijn tot in de kleinste details gericht op het verhogen van de functionaliteit of het accentueren van zijn karakteristieke looks. Ze zijn stuk voor stuk vervaardigd van hoogwaardige materialen en uitvoerig getest op een eenvoudige en vlotte montage. Zo kan de nieuwe dakspoiler met led-lichtbalk worden voorzien van verchroomde details, decoratiestickers en een logo naar keuze ter versterking van de vlootidentiteit,.
PRODUCTIVITEIT
De combinatie van dakspoiler, zonneklep en windgeleiders vermindert de turbulentie en daarmee ook het brandstofverbruik. Ook het bandenspanningsbewakingssysteem draagt daaraan bij. Een speciale antidiefstalvoorziening voor de tank voorkomt dat uw kostbare brandstof wordt gestolen.
VEILIGHEID
Met de nieuwe achteruitrijcamerasystemen van IVECO voorkomt u schade bij het achteruit rijden. Voor gebruik onder winterse omstandigheden is er een camera met ingebouwde lensverwarming. Luchthoorns en een compleet aanbod aan reflectoren zorgen ervoor dat uw S-WAY nooit onopgemerkt blijft.
COMFORT
Speciaal voor het optimaliseren van het leven aan boord biedt IVECO een uitgebreide lijn comfortverhogende accessoires. Zo is er een magnetronoven om zelf onderweg een warme maaltijd te kunnen bereiden en zijn er handige USB-leeslampjes om de chauffeur en bijrijder in staat te stellen 's nachts te lezen terwijl de ander slaapt. Met de nieuwe stoelhoezen en vloermatten kan het thuisgevoel op lange internationale ritten verder worden versterkt.
HIGHTECH
IVECO's hightech-accessoires bieden u de modernste technologie en infotainmentsystemen met als doel het werk en leven aan boord zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken.

Met de nieuwe speciaal ontworpen houder met USB-aansluiting kunt eenvoudig een telefoon en tablet goed in het zicht op het dashboard plaatsen en onderweg opladen. Het nieuwe audio/video-systeem onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijke technologie om een ideale omgeving voor ontspanning na het werk te creëren.