Lease via IVECO CAPITAL
& win een Iphone 13 Pro!


Klaar zijn voor de uitdagingen van morgen, daar draait het bij IVECO om. Om u maximaal te ondersteunen bij deze challenge, maakt u dit najaar kans op een gloednieuwe iPhone Pro 13 via IVECO CAPITAL!

Uit alle IVECO CAPITAL-leasecontracten (activatie tijdens 1-10-2021 t.e.m. 31-12-2021), wordt begin januari één winnaar uitgeloot.

Deze winnaar ontvangt de baanbrekende iPhone13 Pro tijdens de Brussels Motor Show.

IVECO CAPITAL; Oplossingen op uw maat.


  • Ruim gamma doelgerichte financieringsmogelijkheden.
  • Optimale afstemming op uw specifieke wensen.
  • Snel en eenvoudig.
IVECO Capital
Wedstrijdvoorwaarden
Deze winactie werd uitgeschreven door CNH Industrial Financial Services SA, Leon Claeysstraat 3A, 8210 Zedelgem en is enkel geldig voor lease contracten voor nieuwe IVECO-voertuigen via IVECO CAPITAL tijdens de actieperiode. De uitslag van online winacties is onherroepelijk en bindend en kan niet gecontesteerd worden. Prijzen mogen niet ingewisseld worden voor geld of andere goederen. CNH Industrial Financial Services SA behoudt zich het recht voor om in elke afzonderlijke jurisdictie de wedstrijd op elk ogenblik op te schorten of in te trekken indien zij daartoe gedwongen wordt omwille van wettelijke redenen of omwille van dwingende zelfregulerende redenen, zonder enig recht op compensatie of tegemoetkomingen ten aanzien van de deelnemers. Op deze winactie zijn de specifieke actievoorwaarden van toepassing. Deze actievoorwaarden zijn op eenvoudig verzoek opvraagbaar via martijn.decaigny@cnhind.com