MINIBUSSIT

Daily Tourys sai tittelin "International Minibus of the Year 2017" .

 

Magelysin, joka oli "International Coach of the Year 2016", jälkeen IVECO BUS voittaa "International Minibus of the Year 2017" tittelin, jonka Daily Tourysille antaa maineikas Bus, Coach and Minibus of the Year -tittelit jakava kansainvälinen tuomaristo, joka koostuu 19 toimittajasta, jotka edustavat Euroopan johtavia maantiekuljetusalan ammattilehtiä.

Tom Terjesen, Bus & Coach of the Year -tuomariston johtaja, kiteytti tuomariston äänestystuloksen seuraavasti: "Iveco Daily Tourysissa laadukas korirakenne yhdistyy huippulaatuiseen matkustajan mukavuuteen. Automaattinen voimansiirto yhdessä vahvan Euro 6 dieselmoottorin ja ehkäpä parhaan tässä luokassa koskaan toteutetun vaihteiston kanssa tekevät matkasta muistettavan kokemuksen. Korkea matkatavarakapasiteetti ja mahtava idea asentaa läppä matkatavaratilaan antavat tarvittaessa vielä lisää tilaa. Se, että kyseessä on täysin tehdasvalmisteinen minibussi, tekee kunnossapidosta ja huollosta vielä tehokkaampaa riippumatta siitä, missä päin Eurooppaa onkin tien päällä."

 

 

MINIBUSSI, JOKA LIIKUTTAA IHMISIÄ ÄLYKKÄÄSTI.

Uusi Daily-minibussi on juuri oikea valinta liiketoimintasi kehittämiseen. Malliston uudet Euro VI moottorit ovat aiempaa tehokkaampia,
kuluttavat vähemmän polttoainetta ja pitävät ylläpitokustannukset luokkansa alhaisimpana. Entistä mukavammat tilat niin matkustajille
kuin kuljettajallekin, laajat liitäntämahdollisuudet ja rajaton muunneltavuus vastaavat kaikkiin tarpeisiin matkustajia kuljetettaessa – uusi Daily-minibussi on täydellinen liikekumppani.

Uusi Daily ennakoi liiketoimintasi tarpeet ja tarjoaa niihin ratkaisun. Se on täydellinen kumppani, johon voit luottaa vuodesta toiseen.

Minibussin innovatiivinen muotoilu tähtää asiakkaiden odotusten vastaamiseen. Ja uusi DAILY-minibussimallisto laajentaa näköpiiriään uskomattomilla parannuksillaan, jotka optimoivat tehokkuutta ja tarjoavat miellyttävän matkustuskokemuksen sekä matkustajille että kuljettajille.

Monipuolisuus on koko uuden DAILY-minibussimalliston valttikortti:

+ DAILY Line: täydellinen valinta kaupunkien sisäiseen kuljetukseen
+ DAILY Tourys: synonyymi turistibussien mukavuudelle ja tyylille

DAILY-minibussit takaavat henkilöautojen kaltaisen ergonomian ja kuljettajan mukavuuden. Se tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia teknologia- ja tyylivaihtoehtoja matkustajien mukavuuden lisäämiseksi.

DAILY-minibussimallisto on varustettu F1C 3.0L Diesel ja CNG-moottoreilla, jotka ovat yhdenmukaisia Euro VI -standardin kanssa. Mallistossa on myös SCR (selektiivinen puhdistusjärjestelmä), kuten muissakin bussimallistoissa. Järjestelmä mahdollistaa korkean suorituskyvyn ja pienemmän polttoainekulutuksen. Electric versio on myös saatavilla.

 

 

Lue lisää